Ontmoetingscentrum 't Tweespan heeft verschillende ruimtes die geschikt zijn voor allerlei activiteiten; denk hierbij aan vergaderingen, bijeenkomsten, hobby en knutselactiviteiten etc. Natuurlijk is er onze gezellige ontmoetingsruimte waar het  goed toeven is onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.

Onderstaand foto's met daarbij de prijzen per dagdeel van de ruimtes, natuurlijk kunt u ook altijd even een kijkje komen nemen.

Belangrijk is wel om te weten dat de ruimtes wekelijks gebruikt worden voor verschillende activiteiten. Dus heeft u belangstelling neem dan even contact met ons op en maak een afspraak met onze beheerster Rachel van Aarle.

 

De grote zaal:

De grote zaal is geschikt voor bijeenkomsten, vergaderingen, evementen en kost 25 euro per dagdeel. In deze zaal is tevens een bar aanwezig.

De grote vergaderruimte:

In deze ruimte is plaats voor ongeveer 20 personen. De ruimte is gekoppeld aan de ontmoetingsruimte maar kan afgesloten worden door een schuifwand.

Deze vergaderruimte kost 20 euro per dagdeel.

 

De kleine vergaderruimte:

In deze ruimte is plaats voor 16 personen.

Deze ruimte wordt ook gebruikt door de diverse handwerkclubs

Deze vergaderruimte kost 15 euro per dagdeel.

De hobbyruimte:

De plek voor elke creatieveling. of je nu schildert, van bloemschikken houdt of een andere manier van creatieve uiting beoefend.. In de hobbyruimte is plaats voor ongeveer 30 personen en de prijs bedraagt 21,50 euro per dagdeel.

Onze gezellige ontmoetingsruimte. Er is de mogelijkheid om de ruimte te gebruiken voor bijvoorbeeld bijeenkomsten.